Upragnione ekranizacje

-
- Szczur Lądowy
Re: Upragnione ekranizacje
Sherwood i Wrzesień Tomasza Pacyńskiego. To by było coś (o ile ekipa by nie spieprzyła).

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Ty lepiej nie straszForce pisze:Sillmarilon. Chce zobaczyć jak Noldorowie walczą z Morgothem, chce zobczyć Balrogi w liczbie wiekszej niż jeden, chce Glaurunga zobaczyć! Ja kce Feanora pysk na ekranie i żeby było epicko! Mikołaju ty stary dziadu, na gwiazdkę chciałem!

Albo nakręcą wzięty serial, do którego w trzecim sezonie dorobią dzieje IV ery, dopisane przez jakiegoś autora bestsellerów. Brrr, dreszcze, horror!

Nie ma tego złego, co do domu poszedł

-
- Pomywacz
- Lokalizacja: Z miejsca gdzie psy d**ami szczekają a wrony zabijają się o znak "koniec świata"
Widzę, że nie tylko mnie odstraszył obraz Willa Smitha jako głównego bohatera "I'm legend"! Co do wampirów to kumpel... a raczej osoba chodząca ze mną do klasy, chciała mi koniecznie wmówić, że żadnych wampirów tam nie było, tylko zombi!
"Wiedźmin"! Gdyby zrobili go jako animację, i to jeszcze w stylu Intra do gierki, to jestem całkowicie za tym!

"Wiedźmin"! Gdyby zrobili go jako animację, i to jeszcze w stylu Intra do gierki, to jestem całkowicie za tym!
Does it matter what is on the top?
Way too down below, that's how this werewolf burns in me
O God, I see the light again
I'm gonna be getting someone in my brain
Way too down below, that's how this werewolf burns in me
O God, I see the light again
I'm gonna be getting someone in my brain

-
- Marynarz
Osobiście nie lubię ekranizacji, bo zazwyczaj partolą naprawdę dobrą fabułę (Wiedźmin....). Chętnie zobaczyłbym Wędrowycza, chociaż i o to się obawiam. No i Hobbit, ale tylko, jeśli zrobią to w stylu filmowego "Władcy Pierścieni", z tym samym Bilbo ;]
[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]
[/url]

-
- Pomywacz
- Numer GG: 13716537
- Kontakt:
Ja czekam na Prince of Persia i na Warcraft, który podobno ma wyjść 2012 roku(chciałbym mieć wehikuł czasu
)

"Jako żeś spadł z nieba Lucyferze, któryś rano wschodził'
Brandergen
http://img141.imageshack.us/img141/3324 ... luedt8.jpg
Brandergen
http://img141.imageshack.us/img141/3324 ... luedt8.jpg

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Wiedźmin, ale nakręcony przez Petera Jacksona 

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Pomywacz
Moje marzenie to "Trylogia Mrocznego Elfa"... Heh ciekawe jak Zak by wyglądał... Gdyby robili to Polacy, pewnie zobaczylibyśmy tlenionych Murzynów albo wysmarowanych na czarno blondasów.
Hej, kto śmie twierdzić, że Legolas był skejtem?
Hej, kto śmie twierdzić, że Legolas był skejtem?
Jeżeli w puszczy padnie chociaż jedno drzewo, zabiję łajdaka, który to sprawi.

-
- Majtek
@up: Ja...
Co by nie było offtopu - ekranizacje książek Feliksa W. Kresa
Co by nie było offtopu - ekranizacje książek Feliksa W. Kresa

Without compassion...

-
- Bosman
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Wiedźmin jako film animowany... komputerowo teoretycznie też mógłby być, ale wolałbym go zobaczyć jako czarną rozmazaną plamę z mieczem w ręce i białymi kołtunami na głowie.
Wiem dobrze o jaki sposób animacji mi chodzi, ale trudno mi go nazwać, albo podać tytuł... tak właściwie to kojarzy mi się on ze starymi polskimi bajkami. Tymi, gdzie barwy zlewają sie ze sobą, a stałych konturów nie ma.
Wiem dobrze o jaki sposób animacji mi chodzi, ale trudno mi go nazwać, albo podać tytuł... tak właściwie to kojarzy mi się on ze starymi polskimi bajkami. Tymi, gdzie barwy zlewają sie ze sobą, a stałych konturów nie ma.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 1175551
Wystarczyły mi takie superprodukcje jak Wiedźmin, Stara Baśń, Ogniem i mieczem czy Quo vadis. W tym kraju raczej nie ma co liczyć (w najblizszej przyszłości) na cokolwiek godnego uwagi.
Fajnie jednak pomarzyć, Galeony Wojny Komudy albo Król bezmiarów Kresa mogłyby być ciekawe. Zawsze miałem słabość do klimatów marynistycznych.
Postać kata Jakuba (R.Dębski), z mojego punktu widzenia, ma spory potencjał na ekranizacje.
Fajnie jednak pomarzyć, Galeony Wojny Komudy albo Król bezmiarów Kresa mogłyby być ciekawe. Zawsze miałem słabość do klimatów marynistycznych.
Postać kata Jakuba (R.Dębski), z mojego punktu widzenia, ma spory potencjał na ekranizacje.

-
- Bosman
Ratuje się Domagarovem i Kowalewskim, bo reszta posysa pałkę.Ogniem i mieczem