![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
a co do Czesia i reszty to jest to film dla fanów humoru gdzie króluje przeklinanie i naśmiewanie się ze swoich słabości i głupoty. Niemniej jednak pośmiać się można...
Są tacy, co rozpaczają, jak nie zobaczą jednego odcinka mody na sukces... Ale takich omijajcie szerokim łukiem. A co do "Włatców Móch" to nie mogę przeboleć, że to jest tak paskudnie narysowane... Nawet jeśli jest zabawne, a kreska jest częścią zgrywy, to odruch wymiotny ciężko mi powstrzymać.komodor pisze:Ja natomiast domagam się aby wreszcie usunęli Modę na sukces(czy jeszcze to ktoś ogląda?), choć nawet to ujdzie w porównaniu do Czesia(czyli Władców much), przy którym nie wytrzymałem 15 min.
Wiesz, nie za bardzo widzę możliwość omijania szerokim łukiem mojego dziadkaRavandil pisze:Są tacy, co rozpaczają, jak nie zobaczą jednego odcinka mody na sukces... Ale takich omijajcie szerokim łukiem.
Było kiedyś w TV jako "Technicy-magicy" (tłumacze - pod ścianę!). Sympatyczne i miejscami bardzo zabawneOso pisze:Jeszcze jakiś czas temu udało mi się jeszcze trafić na dwójce na serial The IT Crowd. Długo się nie naoglądałem, bo posiadaczem pilota był kto inny. Na youtube można jednak znaleźć kilka odcinków.
Świetny brytyjski serial komediowy o trójce speców od pomocy technicznej w dużej firmie. Faceci, to typowe geeki, kobieta za grosz nie zna się na komputerach. Niektóre gagi powalają (Moss piszący maila do straży pożarnej z zawiadomieniem o pożarze, czy reklama antypiracka). Nie miałbym nic przeciwko temu, żeby nasza telewizja publiczna przypomniała ten serial. Dwanaście odcinków to w końcu nie tak wiele.
To co się wyprawia w CSI to czasem niezłe przegięcie - nawet policja USA przyznaje, że nie ma takich technologiia oglądam CSI: LV od niedawna i jeśli miałbym wskazać jakiś jego minus... wydaje mi się, że to taki straszak na amerykańców którzy myślą, że i tak ich policja nie złapie.
No bo przepraszam bardzo, ale jeśli np. na zdjęciu człowieka policjant robi zoom i widzi rysy w drzazgach... ech, co dalej kod DNA?
Jak tak dalej pójdzie, to doczekamy się jeszcze ucieczki z poprawczaka i z domu starców.