Filmy
-
- Pomywacz
Re: Filmy
Polecam film Children of men. Dobrze jest już na samym początku filmu zupełnie olać fabułę i skupić się na pracy kamery, która jest po prostu BOSKA.
-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 36290423
Ja osobiście polecam kilka filmów na pewno Władca Pierścieni Powrót Króla (tego chyba nikomu nie muszę streszczać) ale także Grobowiec Diabła film akcji o najemnikach (film w czasie teraźniejszym[wojskowi]) którzy wyruszyli na akcje do więzienia psychiatrycznego gdzie przebywa dr.Weasley chcą go odnaleźć ale na drodze stają im księża którzy odnaleźli tam anioła który sprzeciwił się bogu i ci księża doznają mutacji... dalej dowiecie się sami jak oglądniecie film.
-
- Chorąży
Obejrzałem właśnie Nóż w wodzie Polańskiego i mam mieszane uczucia. Zdjęcia i muzyka świetne, generalnie montaż całkiem niezły ale nie przekonuje mnie scenariusz. Momentami film był po prostu nudnawy a główny wątek nieciekawy i trochę naciągany.
.
-
- Pomywacz
Niedawno oglądałem Straszny Film 2 .
Wiem że troche póżno ale jak leciał w telewizji to
nie miałem czasu
Humor powala na kolana
A głupie (nie chodzi oto że nie fajne tylko nie mądre) scenki
jak na przykład w chłodni to na nich podpiera się ten film.
Wiem że troche póżno ale jak leciał w telewizji to
nie miałem czasu
Humor powala na kolana
A głupie (nie chodzi oto że nie fajne tylko nie mądre) scenki
jak na przykład w chłodni to na nich podpiera się ten film.
Tylko Chuck Norris potrafi spaść z dywanu na podłogę i złamać rękę w kolanie xd
-
- Majtek
- Numer GG: 21666460
"Sucker punch". Obejrzałam dwa razy. Film strasznie mi się podobał, chociaż nie wiem co tam takiego zachwycającego. Chyba wyobraźnia głównej bohaterki.
"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Herbowy! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!"
-
- Marynarz
- Numer GG: 19534484
- Kontakt:
"Wu Ji"/"The Promise"/"Przysięga" bardzo piękny i malarski, naprawdę podziwiam kunszt twórców i grę aktorów.... z tym, że mocno nielogiczny i niezrozumiały, i nie ma głównego bohatera
Podobny, ale ciut gorszy od "Domu Latających Sztyletów" tak czy siak, jeśli ktoś lubi kino azjatyckie do pozycja godna polecenia
Podobny, ale ciut gorszy od "Domu Latających Sztyletów" tak czy siak, jeśli ktoś lubi kino azjatyckie do pozycja godna polecenia
Kocham śpiewać, ku rozpaczy moich sąsiadów
-
- Chorąży
Z ostatnio oglądanych filmów:
Midnight in Paris Woody'ego Allena bardzo fajnie się ogląda, przyjemna fabuła, ciekawe dialogi. Salvador Dali świetny
Easy A - jedna z niewielu durnych komedii, która mi się faktycznie podobała i chętnie bym zobaczył jeszcze raz, polecam.
The Secret of Kells - bajka bo bajka ale animacja jest tak świetnie zrobiona, że warto zobaczyć chociażby dla niej.
Midnight in Paris Woody'ego Allena bardzo fajnie się ogląda, przyjemna fabuła, ciekawe dialogi. Salvador Dali świetny
Easy A - jedna z niewielu durnych komedii, która mi się faktycznie podobała i chętnie bym zobaczył jeszcze raz, polecam.
The Secret of Kells - bajka bo bajka ale animacja jest tak świetnie zrobiona, że warto zobaczyć chociażby dla niej.
.
-
- Marynarz
- Kontakt:
"Time" (or. Shi gan") Specyficzny, smutny bardzo i tylko dla wielbicieli takiego kina ...
Przepiękne są sceny na takiej plaży pełnej najróżniejszych rzeźb, splecionych ze sobą ludzi, dziwnych zwierząt...
I najcudowniejsza rzeźba z filmu, postawię sobie taką w ogródku
Przepiękne są sceny na takiej plaży pełnej najróżniejszych rzeźb, splecionych ze sobą ludzi, dziwnych zwierząt...
I najcudowniejsza rzeźba z filmu, postawię sobie taką w ogródku
-
- Majtek
- Numer GG: 7459427
Jestem świeżo po obejżeniu wspaniałego filmu pt. Geneza planety małp.
Ujmę to tak, polecam każdemu ! może wyda wam sie to przesadą, lecz wg.mnie ten film zasługuje na oskara, jest świetny.
Ujmę to tak, polecam każdemu ! może wyda wam sie to przesadą, lecz wg.mnie ten film zasługuje na oskara, jest świetny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Prawdziwych bohaterów poznajemy w najtrudnejszych chwilach"
-
- Marynarz
- Kontakt:
A o czym to? (I PROSZĘ MNIE NIE ODSYŁAĆ DO GOOGLE BO SIĘ ZDENERWUJĘ!!! ) Wygląda dość strasznie.
-
- Majtek
O filmie słyszałem,ale nie oglądałem. Za to ostatnio miałem okazję być na "Conanie" w 3D i podobał mi się,. Typowa rozwalanka bez ładu i składu,ale efektowna.
W naszym sklepie znajdziesz gry planszowe, karciane, figurkowe jak i wszelkie akcesoria do nich potrzebne.
Jeśli nie znaleźli Państwo w naszej ofercie tego czego szukacie to...wystarczy do nas napisać a my już zajmiemy się resztą.
www.targowo.istore.pl
Jeśli nie znaleźli Państwo w naszej ofercie tego czego szukacie to...wystarczy do nas napisać a my już zajmiemy się resztą.
www.targowo.istore.pl
-
- Majtek
- Numer GG: 7459427
Lubie filmy Tarrantino, mają klimat i w ogóle, nie mówie tutaj tylko o znanej napewno wam The Godfather. Od tego filmu wole obejrzeć którąś część 8 - go pasażera Nostromo ;D
"Prawdziwych bohaterów poznajemy w najtrudnejszych chwilach"
-
- Bombardier
- Numer GG: 0
Kick-Ass nie oglądałem, ale komiks był w dechę! Czy tak genialny pomysł, w ogóle da się zawalić?
"Mistrz gry nie ma duszy! Sprzedał ją diabłu za tabelę trafień krytycznych!"
May the Phone be with you!
May the Phone be with you!