Może i flash nie miał kwadratowej szczęki ale tors i reszta ciała i tak była copy pastą modelu męskiego miesniaka xD. To samo było z modelami kobiet w Lidze Sprawiedliwych. Jeden powielany w kółko model.
Skolei widziałem trochę odcinków Ben10 ale nie powiem by mnie zachwycił. Kreska jest już nawet dośc mangowa. A jak dla mnie manga nie powinna wychodzić poza jej gatunek czyli anime. Jak masz np w Avatarze, które jest już definitywnie mangowe chociaż samo w sobie nie jest przecież anime.
Mieszanie starego dobrego stylu ameryańskiego z anime jest fuj ;p
Kreskówki!
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Re: Kreskówki!
For Honor & BIG Money!
-
- Marynarz
- Numer GG: 4382272
- Kontakt:
Ben 10 mangowe ma tylko oczy, i to tylko w pierwszych 4 seriach, potem, w kolejnych seriach grafika się normalizuje. Wiesz, ogólnie kreskówki superheroes dla nastolatków prezentują dość żenujący poziom, jeśli spojrzeć na nie poważnie, ale tu nie o to chodzi raczej .
Co do JL i JLU - Flash był tak mniej więcej o połowę mniej szeroki od Supermana. W zasadzie czego ty oczekujesz, że superbohaterowie będą wiotcy i malutcy? Ja tam nie widze niczego nierealnego w tej kresce (poza tradycyjnymi kwadratowymi twarzami, jak już wspomniałem).
Stary dobry amerykanśki styl nie istnieje, bo jest różny od wytwórni i głównych rysowników ;> .
A inna bajka, że Spiderman TAS, tak samo jak i X-meni TAS mieli żałosną animacje...
Co do JL i JLU - Flash był tak mniej więcej o połowę mniej szeroki od Supermana. W zasadzie czego ty oczekujesz, że superbohaterowie będą wiotcy i malutcy? Ja tam nie widze niczego nierealnego w tej kresce (poza tradycyjnymi kwadratowymi twarzami, jak już wspomniałem).
Stary dobry amerykanśki styl nie istnieje, bo jest różny od wytwórni i głównych rysowników ;> .
A inna bajka, że Spiderman TAS, tak samo jak i X-meni TAS mieli żałosną animacje...
-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Ech zwyczajnie chodzi mi o to że jest uproszczone. Jak mówiłem i tka lubię ten styl.Diabeł pisze: Co do JL i JLU - Flash był tak mniej więcej o połowę mniej szeroki od Supermana. W zasadzie czego ty oczekujesz, że superbohaterowie będą wiotcy i malutcy? Ja tam nie widze niczego nierealnego w tej kresce (poza tradycyjnymi kwadratowymi twarzami, jak już wspomniałem).
Toś walnął. To tak jakbyś powiedział że anime nie istnieje bo przecież Clampowe Chobitsy róznią się stylem od Hellsinga czy Bleacha.Diabeł pisze: Stary dobry amerykanśki styl nie istnieje, bo jest różny od wytwórni i głównych rysowników ;> .
Serio? Efektowne sceny walk, fajna muzyka różne miny pozy itp? Co w tym słabego?Diabeł pisze: A inna bajka, że Spiderman TAS, tak samo jak i X-meni TAS mieli żałosną animacje...
For Honor & BIG Money!
-
- Marynarz
- Numer GG: 4382272
- Kontakt:
ANIMACJA. Cholera, czy to takie ciężkie do zrozumienia? Tam nic nie rusza się płynnie...Grim pisze:Serio? Efektowne sceny walk, fajna muzyka różne miny pozy itp? Co w tym słabego?Diabeł pisze: A inna bajka, że Spiderman TAS, tak samo jak i X-meni TAS mieli żałosną animacje...
-
- Majtek
- Numer GG: 7459427
Najbardziej chyba przypadła mi do gustu postać Diabła Tasmańskiego ;D Nieogarnięty, nieokrzesany tak jak ja ;D
"Prawdziwych bohaterów poznajemy w najtrudnejszych chwilach"