Aleksandrowa ze starej Baśni, nie wiem co z nią i jak teraz wygląda (od 2007 roku nie ma chyba żadnej roli), ale jest taka piękna, że chce ją widzieć w nowym Wiedźmaku (który nigdy nie powstanie jak to z marzeniami) http://www.filmpolski.pl/z1/49z/10749_23.jpg
I poddaję się, żadna młoda zgrabna aktorka z polski (o odpowiedniej twarzy) nie przychodzi mi do głowy... no cóż, będzie trzeba zrobić casting.
Cyprian pisze:Aleksandrowa ze starej Baśni, nie wiem co z nią i jak teraz wygląda (od 2007 roku nie ma chyba żadnej roli), ale jest taka piękna, że chce ją widzieć w nowym Wiedźmaku (który nigdy nie powstanie jak to z marzeniami) http://www.filmpolski.pl/z1/49z/10749_23.jpg
I poddaję się, żadna młoda zgrabna aktorka z polski (o odpowiedniej twarzy) nie przychodzi mi do głowy... no cóż, będzie trzeba zrobić casting.
za stara na ciri, już żybciej na triss by się nadawała, choć nie, za słodka. To co podałes wczesniej, ta laske na triss - straszna jest.
gaudat pisze:Ludzie, wy serio nie macie innych problemów ? Jak oglądam ten temat czuje sie jakbym na forum bravo, a nie tawerny siedział ...
Nie podpuszczaj ich bo zrobią zrzutę narodową, znajdą reżysera, namówią scenarzystę i nakręcą sagę
Rolę Ciri pewnie dostałaby się wtedy Mariolce z kabaretu Paranienormalni. I myślę, że całkiem prawdopodobne było by obsadzenie jakiegoś emo w rolę Geralta (bo w sumie to jedną cechę mają wspólną - użalanie się nad sobą )
Oto widzę ojca swego.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci.
Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną.
Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie.
Nesquel pisze:A tak z czystej ciekawości ksywa stamtąd skąd myślę?
Tak, cierpiałem na brak weny jaki nick obrać sobie na Tawernie, gdy właśnie przypomniałem sobie o tym imieniu
A wracając do Wiedźmina by Bravo... To o czym my w ogóle mówimy? Przecież ludzie z forum Bravo nie znają Geralta bo jego przygody nie zostały jeszcze przełożone na język pokemonów...
Oto widzę ojca swego.
Oto widzę matkę swoją, siostry swoje i braci.
Oto widzę długi szereg tych, którzy byli przede mną.
Oto ich zew, bym zajął wśród nich miejsce w Valhalli,
Gdzie bohaterowie żyją wiecznie.